Start & Generator Specialisten

– Din Partner för fordonselektronik!

Vi är Start & Generator Specialisten, ett familjeföretag med lång erfarenhet och passion för fordonselektronik. Vi har varit i branschen sedan 1942, då vår grundare Arne Håkansson började tillverka och reparera ankare till startmotorer och generatorer i sin verkstad i Södra Lindarverkstaden. Sedan dess har vi utvecklat vår verksamhet till att erbjuda ett brett sortiment av nya och renoverade startmotorer, generatorer och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner.

Idag är vi kända som Start & Generator Specialisten, med visionen att vara Europas ledande inom fordonselektronik genom att erbjuda högsta kvalitet till bästa pris.

Kundfokus

Vi sätter våra kunder i fokus och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Med en kunnig och engagerad personal levererar vi högkvalitativa produkter som startmotor, generator, elmotor, batteri, belysning och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner. Vårt omfattande lager säkerställer snabba leveranser och korta leveranstider.

Marknadsomfattning

Oavsett var du är i Skandinavien, vilken bransch du tillhör eller vilket fordon du har, är vi din pålitliga partner inom fordonselektronik. Med både fabriksnya och fabriksrenoverade produkter från världens främsta tillverkare är vårt motto tydligt: Rätt pris - Kvalité - Snabba leveranser.

Utmärkelser och Reco

Vi är stolta över att vara Årets Branschvinnare 2023 och att vara Reco's "rekommenderat företag" för 12:e året i rad. Dessa utmärkelser bekräftar vårt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse.

Årets Branchvinnare

Rekommenderat företag - Reco

Följ oss på sociala medier

Håll dig uppdaterad genom att följa oss på Facebook och Instagram. Dela dina erfarenheter, ställ frågor och vara en del av vår gemenskap. Vi uppskattar din åsikt och ser fram emot att interagera med dig.

Välkommen till Start & Generator Specialisten!