Vi är experter på startmotorer och generatorer - och vi älskar det!

Vi är Start & Generator Specialisten, ett familjeföretag med lång erfarenhet och passion för fordonselektronik. Vi har varit i branschen sedan 1942, då vår grundare Arne Håkansson började tillverka och reparera ankare till startmotorer och generatorer i sin verkstad i Södra Lindarverkstaden. Sedan dess har vi utvecklat vår verksamhet till att erbjuda ett brett sortiment av nya och renoverade startmotorer, generatorer och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner.

Sedan 2022 heter vi Start & Generator Sverige AB! Vår vision är att vara ledande i Europa gällande produkter och information inom fordonselektronik och förse marknaden med högsta kvalitet till lägsta möjliga pris.

Start & Generator Sverige AB är Årets Branchvinnare 2023!

Här kan du läsa mer om vår utmärkelse!

Företagsfakta

Vi är det personliga företaget som sätter våra kunder i fokus. Vi bygger förtroende och långvariga samarbeten med våra kunder, och vi strävar efter att överträffa deras förväntningar. Vi har en kunnig, engagerad och framtidssträvande personal som skapar värde och framgång för våra kunder och för oss själva.

Vi levererar produkter med högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi importerar våra produkter från kända tillverkare runtom i världen, och vi har ett brett sortiment av startmotorer, generatorer, elmotorer, batterier, belysning och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner. Vi har också ett stort lager av de flesta modeller, vilket gör att vi kan erbjuda snabba leveranser och korta leveranstider.

Marknad

Vi har kunder i hela Skandinavien, från alla branscher och sektorer. Oavsett om du är en verkstad, en marin, ett åkeri, ett bussbolag, en grossist, en privatperson eller något annat, kan du lita på att vi levererar den bästa servicen och kvaliteten till dig. Vi samarbetar med ledande leverantörer från hela världen för att kunna erbjuda de senaste och mest prisvärda produkterna på marknaden.

Vårt motto är: Rätt pris - Kvalité - Snabba leveranser. Vi vill vara ditt förstahandsval när det gäller fordonselektronik!

Sociala medier

Vi vill gärna hålla kontakten med dig, och höra vad du tycker om våra produkter och tjänster. Därför vill vi bjuda in dig att följa oss på våra sociala medier, där vi delar mer om vår verksamhet, vår bransch, och vår utmärkelse. Du kan också se mer av våra bilder och videor, och få mer tips och råd om startmotorer och generatorer. Du kan också ställa frågor, lämna feedback, och dela dina erfarenheter med oss och andra kunder.

Vi uppskattar din åsikt, och vi vill gärna höra från dig. Du hittar oss på Facebook, Instagram. Klicka på länkarna för att följa oss eller sök på vårt användarnamn @startmotor.se.

Välkommen till Start & Generator Specialisten!